Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şubesi Açıldı

Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şubesi Açıldı

Şırnak Yeşilay Cemiyeti Şubesi, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Törene Şırnak Valisi Ali İhsan Su, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Metin Düz, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aşan, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi Vali Ali İhsan Su ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aşan tarafından kestikten sonra Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanı Turgay Birlik, katılımcılara çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Ali İhsan Su, Yeşilay Cemiyeti’nin Şırnak'ta bulunmasının önemli olduğuna vurgu yaparak, “Bugün açılışını yaptığımız Yeşilay Cemiyetimizin ilimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeşilay Cemiyeti ülkemizde çok önemli faaliyetler gerçekleştiren, çok önemli icraatlara imza atan bir teşkilattır. Kentimizde de bu teşkilatın olması çok önemli. Netice itibari ile vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sürdürmesi, özelikle sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak kalması veya buna bağımlı olanların bu bağımlılıktan kurtarılması çok önemli görevlerimizden bir tanesi. Bu anlamda bir sivil toplum kuruluşu olarak Yeşilay önemli hizmetleri yerine getirmekte. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah ilimizde de çok güzel ciddi çalışmaları birlikte beraberce gerçekleştiririz” dedi.

Kaynak: İHA