Kto'da Bilgilendirme Toplantısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO), 5. Meslek Komitesi Üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Cindoruk, Kredi Kayıt Bürosu Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Orkun Deniz ve üyeler katıldı.

Hiçyılmaz, toplantıda, meslek komitesi çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak, "Meslek komitesi toplantılarının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bir odanın faal olmasının, üyelerine faydalı olabilmesinin yolu meslek komitesi toplantılarının etkin bir şekilde gerçekleşmesiyle mümkündür" değerlendirmesinde bulundu.
Yaklaşık 17 bin üyeye faydalı olmak için çeşitli faaliyetler düzenlediklerini aktaran Hiçyılmaz, "Çalışmalarımızı, üyelerimize faydalı olmak noktasında sürdürüyoruz. Bankacılık, finansal piyasa, finans durumu gibi konular 17 bin üyemizin tamamını ilgilendiren konulardır. Dolayısıyla çok önemli bir komite toplantısı yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
Daha sonra Kredi Kayıt Bürosu Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Dr. Orkun Deniz tarafından sunum eşliğinde komite üyelerine bilgiler verildi.

Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Kaynak: AA