Thy'den İş Adamlarına 'Dünya Başarısı' Tanıtımı

THY İzmir Planlama ve Satış Müdürü Hakan Nalbantlı, başarılması çok güç bir hedefe ulaşarak 4. kez Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi olarak seçildiklerini söyledi.

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen Çarşamba Toplantıları'na katılan Hakan Nalbantlı kurum başarıları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Nalbantlı, toplantıda yaptığı konuşmada, başarılması çok güç bir hedefe ulaştıklarını ve 4. kez Avrupa'nın en iyi havayolu seçildiklerini kaydetti.

Yolcu ve uçak sayısında 2003'ten bu yana büyük bir ilerleme olduğunu anlatan Hakan Nalbantlı, 2014 yılında 261 uçakla 54 milyon 700 bin yolcu taşıdıklarını, 2015 yılında bu sayınının 65 milyona ulşmasını istediklerini söyledi.

Rekabet ile hizmet kalitesinin de yükseldiğini kaydeden Nalbantlı, "THY'nin en yaygın uçuş noktalarını ise Avrupa ve Türki cumhuriyetlerdeki destinasyonlar oluşturdu" dedi.

Avrupa'dan sonra Afrika'ya da seferlerin sıklıkla yapıldığını kaydeden Hakan Nalbantlı, "Eskiden Afrika'ya heyet gitmezdi. Ancak Afrika gerçekten iş adamları, turizmciler açısından atıl kapasiteye sahip bir bölge" diye konuştu.

Nalbantlı, THY'nin 7 yaş altı uçaklar ile Avrupa'nın en genç filosu olduğunu da dile getirdi.
Toplantıda İzmirli iş adamlarına kargo piyasası, network, filo, gelişim ve gelecek planları, firmalara özel ücret sınıflarında anında indirim, özel bagaj hakkı gibi kolaylıkların sağlandığı Turkish Corporate Club Kartı hakkında da bilgi verildi.

Kaynak: AA