Beşiktaş'a Haciz Şoku

BeşŸiktaşŸ Kulübü'ne Yıldırım Demirören'in başŸkanlığŸı döneminden Aktif Tanıtım'a olan 8 milyon 839 bin dolarlık borcu nedeniyle icra takibi başŸlatıldı.

Aktif Tanıtım adına DedeoğŸlu Hukuk Bürosu'ndan yapılan açıklamada, borçla ilgili Fikret Orman döneminde ödeme protokolü yapıldığŸı ancak bu protokole uyulmadığŸı belirtilerek, "Yıldırım Demirören dönem borçlarından BeşŸiktaşŸ Kulübü'nün Aktif Tanıtım'a olan 10 milyon dolara yakın borcu, İstanbul 1. İcra MüdürlüğŸü'nden ilamlı icra takibine konulması üzerine Sayın Fikret Orman yönetimi tarafından her ne kadar bir ödeme protokolüne bağŸlanarak, vadelere bağŸlanmışŸsa da söz konusu protokole uyulmadığŸından maalesef icra takibine kaldığŸı yerden devam edilerek, BeşŸiktaşŸ Futbol Yatırımları San. ve Ticaret Aşž'nin tüm mal varlıklarına haciz işŸlemi uygulanmak zorunda kalınmışŸtır" denildi.
Haciz işŸlemlerine başŸlanmadan önce BeşŸiktaşŸ Kulübü'ne yapılan tüm başŸvuru ve görüşŸme taleplerinden olumlu bir sonuç alınamadığŸı vurgulanan açıklamada, "Borçlu BeşŸiktaşŸ Futbol Yatırımları Aşž hakkında İstanbul 1. İcra MüdürlüğŸü'nden başŸlatılan icra takibi miktarı faizler hariç 8 milyon 839 bin 602 ABD dolarıdır" ifadesine yer verildi.

Bu arada Aktif Tanıtım avukatlarının icra takibi için BeşŸiktaşŸ Kulübü'ne gittikleri ve görüşŸmelerin sürdüğŸü öğŸrenildi.
 
Kaynak: AA