Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Atakent İlköğretim Okulu öğrencileri, Çorlu Belediyesini ziyaret etti.

Öğretmenleri Asuman Karakuş ile belediye hizmet binasında bulunan bütün birimleri gezen öğrenciler, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı ile bir araya geldi.

Öğrencilere belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Demirci ve Avcı, soruları da yanıtladı.

Öğrencilere bilgi veren Demirci, ''Belediye, halkın yararına çalışan bir kurumdur. İnsanların buradaki işlerini en hızlı, en kolay ve sorunsuz olarak çözmek bizlerin görevidir. İnşallah bir gün sizler de okulunuzu bitirdiğinizde bizlerin yerinde olursunuz ve belediyenin idaresini alırsınız'' dedi.


- Marmaraereğlisi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan başkanlığında hizmet binasında yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yeni dönem komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda, büyükşehir ile ortaklaşa yapılacak yatırım planları bulunan yerlerin tahsisi yapıldı.

Geçen yıl yapılan hizmetlerin meclis üyelerine aktarılarak bilgi verilmesinin ardından toplantı sona erdi.


- Marmaraereğlisi'nde doğalgaz çalışmaları

Marmaraereğlisi'nde doğalgaz altyapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, ilçede gelecek dönemlerde doğalgazla ısınmaya başlanılacağını belirtti.

İlçenin 3 ayrı noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Uyan, doğalgaz firmasının ilk ev bağlantısını da gerçekleştirdiğini bildirerek, şunları söyledi:

"Ana hatların bitiminin ardından ara bağlantıları da hızla bitireceğiz. Yakında ilk ateşi de yakacağız. İlçemizin her bölgesinde doğalgaz çalışmalarının altyapısı hazırlanıyor. İlgili firma görevlilerinin çalışmalarını bizler de yerinde inceleyerek bilgi alıyoruz. Kısa bir süre sonra Marmaraereğlisi'nde de doğalgaz kullanımı başlayacak.''

Kaynak: AA