Dostlar Divanı Ergan’da İncelemelerde Bulundu

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın davetiyle Erzincan’a gelen, Valiler, rektörler, akademisyenler, işadamları, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri, adli yargı temsilcileri ve birçok bürokratın yer aldığı Dostlar Divanı heyeti Erzincan’ da ki incelemelerini sürdürüyor.

Dostlar Divanı Ergan’da İncelemelerde Bulundu
Kemah ilçesindeki incelemelerinin ardından Ergan Dağı Kayak Merkezine giden Dostlar Divanı heyeti Vali Kahraman ile beraber Ergan Dağı’nda incelemelerde bulundular.
Ergan Dağına çıkan heyet burada Vali Kahraman ile beraber günübirlik tesisler ile pistlerde incelemelerde bulunarak Vali Kahraman’dan Ergan Dağı ve kayak merkezi hakkında bilgi aldılar. Burada bir konuşma yapan Vali Kahraman Ergan Dağı Kayak Merkezinin gerek ulaşımı, gerek pistleri ve günübirlik tesisleri gerekse de doğal güzellikleri ile bölgedeki en iyi kayak merkezlerinden birisi olduğunu ifade ederek yapılacak yatırımlar ve tanıtım çalışmaları ile Ergan Dağı Kayak Merkezinin hem ulusal hem de uluslararası platformda kayak severlerin vazgeçilmez adresi konumuna geleceğine inandığını belirtti.

Ergan Dağı Kayak Merkezindeki incelemelerinin ardından heyet Vali Kahraman ile birlikte göl kıyısındaki kafeterya da çay içerek tesis hakkındaki izlenimlerini Vali Kahraman ile paylaştılar. Ergan Dağı ve Kayak Merkezine hayran kaldıklarını dile getiren Dostlar Divanı Heyeti kayak merkezinin hem doğal güzelliği hem de gelişmiş altyapısı ile şimdiden birçok kayak merkezini geride bıraktığına inandıklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA