Bozüyük'te Sentetik Saha Açılışı

Bozüyük Belediyesi yaptırılan sentetik futbol sahası törenle açıldı.

Belediye BaşŸkanı Fatih Bakıcı, Zafer İlkokulu'nda düzenlenen törende, geçmişŸ dönemlerde sentetik futbol sahalarının, özel okullarda ve insanların ücretli olarak kullanabildikleri faaliyet alanları olduğŸunu söyledi.

Kentte 5'nci sentetik futbol sahasının açılışŸını yaptıklarını anlatan Bakıcı, "Her ortamda çocuklarımızın öneminden bahsediyoruz. Onlar için her türlü imkanımızı seferber etmeye hazırız. Yeter ki onlar derslerine çalışŸsınlar ve başŸarılı olsunlar. Polis karakolunun altındaki 600 metrekarelik alana mahalle konağŸı yapma kararı aldık. İnşŸallah kısa sürede temelini atacağŸız. Ayrıca Yediler Mahallemize ikinci bir sentetik sahayı da yapacağŸız" dedi.

İlçe Milli EğŸitim Müdürü Hüseyin GümüşŸ de çocukların daha iyi eğŸitim alması ve geleceğŸe hazırlanmaları için çalışŸtıklarını ifade etti.

KonuşŸmaların ardından sentetik futbol sahasının açılışŸı yapıldı.
 
Kaynak: AA