Manisa'daki Yanmış Kadın Cesedi

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, öldürüldükten sonra cesedi yakılmışŸ olarak bulunan 20 yaşŸındaki Emine Girginer'in cenazesi, Seferihisar'da toprağŸa verildi.

Akhisar ilçesine bağŸlı Hasköy Mahallesi'nde, zeytin bahçesindeki bir barakada yakılmışŸ halde bulunan kadın cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemesi sonucu sağŸır ve dilsiz Emine Girginer'e ait olduğŸunun saptanmasının ardından cenaze ailesine teslim edildi.
Girginer'in cenazesi, Seferihisar'ın UlamışŸ Mahallesi Camisi'nde öğŸleyin kılınan namazın ardından mahalle mezarlığŸında defnedildi.
Basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmeyen cenazeye, Emine Girginer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Seferihisar Kaymakamı Resul LJelik, Belediye BaşŸkan Yardımcısı Gürhan ǖzata, AK Parti İlçe BaşŸkanı Hamit NişŸancı, CHP İlçe BaşŸkanı İsmail YetişŸkin de katıldı.

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağŸlı Hasköy Mahallesi'nde bir zeytin bahçesindeki barakada ihbar üzerine 22 şžubat Pazar yakılmışŸ halde kadının cesedi bulunmuşŸ, olayla ilgili yürütülen soruşŸturma kapsamında 3 kişŸi tutuklanmışŸ ve şŸüphelilerce işŸlendiğŸi değŸerlendirilen ikinci bir cinayet daha ortaya çıkarılmışŸtı.
 
Kaynak: AA