Kilis’te Gençlik Çalıştayı

AK Parti Kilis Gençlik Kolları tarafından, tüm gençlik derneklerinin katılımının sağlandığı "Bu Günün Gençliği Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Kilis’te Gençlik Çalıştayı

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen çalıştayda konuşan AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Emel Bakmaz, gençlerin sorunlarını en iyi gençlerin bilebileceğini belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanında gençlik çalıştayları yapma kararı aldık. Gençlik kavramı çok geniş bir kavram ve biz de bu kavramın içini doldurmalıyız. Gençlik Çalıştaylarının faydalı olacağını düşünüyorum. Sivil toplum kuruluşlarının gençlik kolları ile bir araya gelerek sorunlarımızı tespit etmek ve çözmek için adım atmak istiyoruz. Gençlik Çalıştaylarımızından aldığımız sonuçları rapor haline getirerek partimiz ve STK’ların desteği ile çözüme ulaştıracağız” diye konuştu.

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Nedim Bellitürk ise, toplantının asıl amacının bütün gençlerin ve gençlik kollarının birbirine destek olmasını sağlamak olduğunu kaydederek, “Bizim sorunlarımız ortak. Her konudaki sorunlarımızı birlikte hareket ederek çözebiliriz. Fikirler üretip bu sorunların üzerine gitmeliyiz. Elimizi taşın altına koymadıkça hiçbir problemi çözemeyiz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalıştayda gençlerin sorunları masaya yatırıldı ve STK’ların bir araya gelerek gençlerin geleceği hakkında ortak kararlar alması kararlaştırıldı.
Kaynak: İHA