Başkan Edebali Yetimlerle Bir Araya Geldi

Yıldırım Belediye BaşŸkanı İsmail Hakkı Edebali, yetimlerle bir araya geldi.

BarışŸ Manço Kültür Merkezi'nde yetimlerle buluşŸan Edebali, yetimlerin toplumların en hassas bireyleri olduğŸunu söyledi.

Yerel yöneticiler olarak mümkün olduğŸu kadar toplumsal değŸerleri ortaya çıkaracak çalışŸmaları hayata geçirdiklerini belirten Edebali, şŸöyle konuşŸtu:
"Kadim medeniyetimiz öksüz ve yetimlere azami önem göstermişŸtir. Bizler de bu düşŸünce ve inanç yapısına sahip olan kadim medeniyetimizin temsilcileri olarak dezavantajlı grupların her zaman yanlarında yer alıyoruz. İHH'nın yapmışŸ olduğŸu çalışŸmalar ümmetimizin büyük bir dayanışŸma içinde olduğŸunun en büyük göstergesidir. Bize de bu hizmetlerde üzerimize düşŸen vazifeyi yerine getirmek düşŸüyor. Yıldırım Belediyesi olarak dayanışŸma ile birlik ve beraberliğŸimizi sağŸlamlaşŸtıracak faaliyetleri gerçekleşŸtirmeye önem gösteriyoruz. Sosyal etkinliklerimiz ile en dezavantajlı gruplarımıza dokunuyor, onlarla bir arada oluyoruz. GeçmişŸine bağŸlı, değŸerlerine sahip çıkan bir toplum, asıl kalkınmışŸ olan toplumdur. Sadece ekonomik anlamda güçlü olmak yeterli olsaydı, Avrupa sokaklarındaki gençler mutsuz olmazlardı. Bu sebeple kültür sanat etkinliklerine, toplumuzun tarihi geçmişŸimizi öğŸrenmesi için faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz."
İHH Bursa şžube BaşŸkanı Hüseyin Kaptan ise, yetimlerin mutlu olmasına katkı koyacak her etkinliğŸin kendileri için çok önemli önemli olduğŸunu bildirdi.
 
Kaynak: AA