Kağıthaneli Gençler İngilizce Öğreniyor

Kağıthane Belediyesi, Haliç Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle öğrencilere ücretsiz İngilizce eğitimi veriyor.

Kağıthaneli Gençler İngilizce Öğreniyor
Kağıthane Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen çalışmalar kapsamında gençler İngilizce öğreniyor.
İlçe genelinde üniversitelerin açılmasıyla ‘Eğitim Vadisi’ diye adlandırılan Kağıthane, hayata geçirdiği projelerle de adından söz ettiriyor. Nişantaşı Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi İşbirliğiyle 15-25 yaş arası Kağıthaneli öğrencilere eğitim programı başlatan Kağıthane Belediyesi, İngilizce öğrenmek isteyen gençlere destek sağlıyor.

Kağıthane'de yaşayan öğrencilere yabancı dil öğretmek için bu çalışmaları başlattıklarını belirten Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Selahattin Çam, 3 ay sürecek eğitimler sonunda gençlere sertifika verileceğini söyledi.

Projeyi hayata geçirmelerinde en büyük desteği olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür eden Çam,"Kağıthane Gençlik Meclisi olarak yepyeni bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler bütün Kağıthaneli gençlere hizmet ediyor ve gençliğin sesi olmaya devam ediyoruz. Gençliğin ihtiyaç ve önerilerini ilk elden temin etmelerine yardımcı oluyoruz. Sanatsal, kültürel, eğitim ve sportif etkinlikler düzenleyerek yeni bir gençlik sinerjisi oluşturuyoruz. Şimdi de eğitimin ve üniversitelerin merkezi Kağıthane'mizde genç kardeşlerimiz için ücretsiz İngilizce eğitimi programına başlıyoruz. Bu anlamda bize destek olan başkanımıza ve üniversitelerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Hafta içi Salı ve Perşembe günleri 19:00-21:00 saatleri arasında üniversitelerin kampüslerinde verilen eğitimlerle gençler üniversite atmosferini de yaşıyor. Eğitim süresince dil eğitimine yönelik derslerin yanı sıra İngilizce film izleniyor, konuşma pratikleri yapılıyor.
Kaynak: İHA