Dr. Çardak Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, Türkiye'nin önünü aydınlatacak milli uyanış ve diriliş ateşinin, geçen cumartesi günü gerçekleşen MHP’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda körüklendiğini söyledi.

Dr. Çardak Açıklaması

Dr. Çardak, Adanalı hemşehrilerinin kurultaya yoğun katılımları dolayısıyla yayınladığı ‘teşekkür mesajı’nda, "Herkes çok iyi anladı ki bizim milliyetçiliğimiz soysuzlaşmaya engel, köksüzlüğe duvar, kimliksizliğe deva, bağımsızlığa davettir. Verdiğimiz millet ve medeniyet mücadelesidir.

Vazgeçilmezimiz olan demokrasi ile ırkçılığı ve otoriter sistemleri tümden reddeden tavrımızı bir kez daha ortaya koyduk" dedi.

Dr. Çardak, şunları ifade etti:
"Biz kurultayımızı yaparken, ne var ki Diyarbakır'da ihanet mektupları okundu. Türkiye'nin kuyusu kazılmaktadır. Türk milletinin varlığı, ufalanmaktadır. Nevruz kirletildi ve hain pazarlıklara paravan yapıldı. Nevruzu emellerini haykıracakları, devlete meydan okuyacakları bir vesile olarak kullandılar. Bahar değil, kin, nefret ve ihanet ateşleri yaktılar. Biz, kardeşlik derken onlar fitne çığlığı attılar. AKP'de bu şirrete destek vererek adeta önlerini açtı. Ama biliniz ki Türkiye'nin geleceğini ateşe atmaya yeltenen bölücü hainler, yaktıkları bu ateşin içinde yanıp kül olacaklardır. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli önderliğindeki partimiz MHP, bu ülkede birliğin, bütünlüğün ve kardeşliğin teminatı olarak, 7 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılıp bölücü hainleri ve destekçilerini sandığa gömecektir."
Kaynak: İHA