Ak Partili Salık’tan Nevruz Mesajı

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, Nevruz Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramı, doğa sevgisi ve yaşama sevincinin; aynı zamanda kardeşliğin ve barışın da sembolüdür" dedi.

Ak Partili Salık’tan Nevruz Mesajı

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Salık, Nevruz Bayramı’nın Orta Asya’dan Balkanlara kadar birçok millet tarafından kutlandığını ve doğanın yeniden coşkuyla yaşam bulduğu bir günün başlangıcı olduğunu belirtti.

Bayramın 'birlikte sevinmek' anlamına geldiğini kaydeden Salık, "Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramı, doğa sevgisi ve yaşama sevincinin, aynı zamanda kardeşliğin ve barışın da sembolüdür. Bayramlarımız, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün, milletçe bir arada, kardeşçe, barış içinde yaşama arzusunun, dayanışma ve yardımlaşma duygularının coştuğu sevinç günlerimizdir. Nevruz, bütün bu güzel duygular yanında yeni ve umut dolu günleri, baharı, bolluk ve bereketi müjdeleyen bir bayram, bir şenlik günüdür" dedi.

AK Parti’nin, 'Hep Birlikte Yeni Türkiye' anlayışı ile çözüm sürecini nihai aşamaya getirdiğini ifade eden Salık, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Milli birlik, huzur ve kardeşliğimiz tesis edilerek, barış diliyle Yeni bir Türkiye kurulacak. Yeni Türkiye’yi de inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyor, Nevruz’un sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum."
Kaynak: İHA