Ak Parti Aday Adayı Mahmut Er’den Nevruz Mesajı

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Mahmut Er, 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bolluk ve bereketin simgesi Nevruz Bayramı’nın barış, dostluk, birlik ve beraberlik getirmesini diler, bu vesileyle başta Antalyalı hemşehrilerim olmak üzere herkesin Nevruz Bayramı’nı kutlarım" dedi.

Ak Parti Aday Adayı Mahmut Er’den Nevruz Mesajı

Paylaşımcı ve birleştirici yönleriyle insanların kaynaşmasını sağlayan Nevruz'un, doğanın yeniden canlanmasıyla umudu ve sevgiyi aşıladığını belirten AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Mahmut Er, "Ülkemizde, Nevruz’un, uzun zamandır mücadelesini verdiğimiz kardeşlik ve huzur ikliminin pekiştirilmesine vesile olmasını diliyorum. Baharla birlikte yeşeren ümitlerimizin, Nevruz Bayramı ile beklediğimiz neticeye ulaşacağına ve önümüzde yepyeni bir dönemin açılışına vesile olacağına inanıyorum. Dostluk ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlayan Nevruz, bu insancıl yaklaşımıyla evrensel bir nitelik ve önem de taşımaktadır. Geçmişimizde bu denli önemli bir yer edinen ve günümüzde de aynı coşkuyla kutlamaya devam ettiğimiz Nevruz'u gelecek kuşaklara aktarmak, sevginin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu toplumsal yapımızın daim olması için son derece önemlidir. 2010 yılından itibaren, Birleşmiş Milletler tarafından tüm dünyaya kazandırılan bu güzel bayramın, insanlığa barış ve sevgi getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

YENİ TÜRKİYE MESAJI
AK Parti’nin her zaman bu toplumun sorunlarını doğru tespit ederek çözüm üreten bir parti olduğunu hatırlatan Er, "AK Parti olarak bu anlayışımız, bizi çözüm süreci gibi meşakkatli bir yolculukta nihai aşamaya getirmiştir. Bu nokta da milli birlik, huzur ve kardeşliğimiz tesis edilerek, barış diliyle Yeni bir Türkiye kurulacak. Yeni Türkiye’yi de inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin sembollerinden olan Nevruz Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor; huzur, barış ve mutluluğun egemen olduğu daha güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA