Minik Temacılara Rozet Takıldı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Malkara Gönüllü Temsilciliği tarafından, Malkara Nurten Hüsnü Pullukçu İlkokulu 1/A Sınıfı öğrencilerine TEMA kimlik kartları dağıtılıp TEMA rozeti takıldı.

Minik Temacılara Rozet Takıldı

Okul bahçesinde düzenlenen törende, Okul Müdürü Halil Doğru ve 1/A Sınıf Öğretmeni Ramazan Akbaş gözetiminde, TEMA Gönüllü Temsilcileri Nazmi Tunca, Salih Kirez, Esin Çavuşlu, Hüseyin Kaya, Hülya Kaya ve Ebazer Pınarcı’nın katılımıyla sınıf öğrencilerine rozet ve kimlik kartları verildi.

Etkinliklerin sosyal aktivite açısından faydalı olduğunu söyleyen Okul Müdürü Halil Doğru, "TEMA Vakfı’na destek vermeye devam edeceğiz. Ağaç ve orman sevgisini çocuklarımıza aşılamak ve doğayı koruma adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Okullarımız öğretimin yanında aynı zamanda birer eğitim kurumudur. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Çevre adına gerçekleştirilen etkinliklerde yer alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

TEMA Gönüllüsü Nazmi Tunca da, öğrencilere yönelik etkinliklerin devam edeceğini bildirdi. 1/A Sınıfı Öğretmeni Ramazan Akbaş ise, bu tür etkinliklerin öğrencilere moral kattığını ifade ederek Malkara TEMA Temsilcilerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA