Manyas'tan Kısa Kısa

Balıkesir Gıda, Tarım ve Hayvancılık MüdürlüğŸü tarafından, ilçedeki muhtarlara ve çiftçilere toprak satışŸları ile ilgili bilgi verildi.

İlçe Milli EğŸitim salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında, toprak bütünlüğŸünün sağŸlanması için 31 Aralık 2014 tarihli resmi gazete de yayımlanan yasa hakkında genişŸ kapsamlı bilgi verildi.

Ziraat Odası BaşŸkanı Hüseyin Danç, uygulamanın ülkede ki az toprağŸa sahip çiftçiyi bitireceğŸini, yasanın tekrar gözden geçirilmesini istedi.
Toplantıya katılan çiftçiler de yasa ile çok zor durumda kalacaklarını ifade ettiler.
- ǜlkü ocağŸı tarafından şŸehitler için mevlit okutulup, lokma dağŸıtıldı
Manyas'ta ülkü ocağŸı tarafından şŸehitler için mevlit okutulup, lokma dağŸıtıldı.
Merkez çarşŸı camisinde okutulan mevlid-i şžerife, MHP İlçe BaşŸkanı Yüksel Efe, Manyas ǜlkü Ocakları BaşŸkanı Recep ǖztürk ile ülkücü gençler ve vatandaşŸlar katıldı.

BaşŸta LJanakkale şžehitleri olmak üzere tüm şŸehitler için Manyas Müftüsü ErdoğŸan AslantaşŸ tarafından dua yapıldı. ǖğŸle namazı sonrası ise caminin önünde kurulan stantta vatandaşŸlara lokma ikram edildi.
ǖztürk, "Bize bu aziz vatanı armağŸan eden şŸehit ve gazilerimizi için ne yapsak azdır. Biz de ülkü ocağŸı olarak böyle bir organizasyon düzenledik. şžehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

 
Kaynak: AA