Esra Erol'la - Gelin adayı Ayça Hanım yine ortalığı karıştırdı

Esra Erol'la'da gelin adayı Ayça Hanım, Elif Hanım'ın talibiyle ilgili açıklamalarda bulunarak yine ortalığı karıştırdı.

Esra Erol'la - Gelin adayı Ayça Hanım yine ortalığı karıştırdı
Esra Erol'la adlı evlilik programının dünkü bölümünde yine Ayça Hanım krizi yaşandı.

Gelin adayı Elif Hanım talibi Erdem Bey ile karar anı için stüdyodaydı.

Araya giren Ayça Hanım, Erdem Bey için, 'Herkese boncuk dağıtıyor. Servisteyken geçen hafta benim yanıma gelmişti, bana talip olmak istediğini söylemişti. Hatta Zuhal Hanım'ı da düşünmüş. Elif bunu bilsin, bir bayan olarak söylemek istiyorum. Yani insanın bir tipi vardır, Ayşe olmazsa Fatma, Fatma olmazsa Emine diye gitmemesi lazım' diye konuştu.

Bunun üzerine Esra Erol'un 'Ama istediğiniz biri olunca aşık oluyorsunuz serviste. O zaman durum değişiyor' sözleri alkış aldı.

Ayça Hanım'ın pek çok kişiye yaptığı bu harekete locadan da tepki yağdı. Bir gelin adayı, 'Ayça belki şu anda Elif olumlu birşey söyleyecek. Hiç oluruna gitmiyorsunuz. İlla ara bozmak için her şeyi yapıyorsunuz' dedi.

'Ben Elif'i düşündüğüm için söyledim. Beyefendi ayran gönüllü' diyerek kendisini savunan Ayça Hanım'a Esra Erol da tepki gösterdi.

Elif Hanım ise, 'Kararım olumsuz çünkü söylemiştim bekar birini istemiyorum. Özellikle evlenmiş ayrılmış istiyorum' diyerek Erdem Bey'i reddetti.

Esra Erol, damat adayını 'Kusura bakmayın' diyerek uğurladı. BEYAZ GAZETE