Fiat'tan Mart Ayına Özel Kampanya

Fiat'ın düzenlediğŸi kampanya kapsamında müşŸteriler, tüm yeni Fiat binek ve ticari araç modellerine mart ayında sıfır faizli kredi fırsatı ve peşŸin indirim avantajıyla sahip olma fırsatı elde edecek.

Fiat'tan yapılan açıklamaya göre; Koç Fiat Kredi'nin desteğŸiyle yürütülen mart ayı kampanyası kapsamında müşŸteriler, Freemont, Panda ve 500 ailesi modelleri hariç tüm 2015 binek ve ticari araç modellerine 20 bin liraya, 20 ay vadeli ve sıfır faiz fırsatıyla sahip olabilecek.
Aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğŸiyle satın almayı tercih eden müşŸteriler ise 40 bin liraya 48 ay vadeli yüzde 0,89 faizli kredi imkanından faydalanabilecek. Nakit alımlarda araç sahiplerine anahtar teslim fiyatı üzerinden bin liralık indirim sunulacak.
Türkiye'nin 2014 yılında en çok tercih edilen ticari araç markası Fiat ayrıca, mart ayında Yeni Nesil Doblo veya Pratico modelini almak isteyen müşŸterilerine de 20 bin liraya, 20 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi imkanı da sunuyor. Dileyen müşŸteriler 40 bin liraya, 48 ay vadeli yüzde 0,89 faizli krediyle nakit alımlarda bin liralık indirim fırsatından da yararlanabiliyor.
Fiat ticari araç ailesinin diğŸer üyeleri Fiorino ve Ducato ise 24 bin liraya, 24 ay vadeli sıfır faizli kredi seçeneğŸiyle satışŸa sunuluyor. Yeni aracına daha uzun vadede sahip olmak isteyenler, Fiorino modeli için 40 bin liraya, 48 ay vadeli ve yüzde 0,89 faizli, Ducato modeli için ise 60 bin liraya, 36 ay vadeli yüzde 0,79 faizli kredi imkanından yararlanabiliyor.
PeşŸin alımlarda da Fiorino için anahtar teslim fiyatı üzerinden bin lira, Ducato için de 1.500 lira indirim sağŸlanıyor.
DiğŸer taraftan, 10 Numara Fiat kapsamında, aracını Fiat ticari araç modellerinden biriyle yenileyen veya Fiat'tan yeni bir ticari araç alan müşŸterilere özel bin lira değŸerindeki "Fiat Kasko Bizden" uygulaması mart ayında da devam ediyor.
 
Kaynak: AA