Öğrencilerden 'sosyal Market’e Destek

Aliağa’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında köprü kuran Sosyal Market’e, bir destek de öğrencilerden geldi.

Öğrencilerden 'sosyal Market’e Destek
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Çapa Koleji Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Sosyal Market’i ziyaret ederek kullanmadıkları giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bağışladı.

Aliağa Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal yardımlaşma projesine katkı sağlamak istediklerini belirten Özel Çapa Koleji Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Şule Özdemir, “Sosyal yardımlaşma projesine bizde destek vermek istedik ve öğrencilerimizle birlikte, gücümüzün yettiği kadarıyla katkıda bulunmak istedik. Bu desteğimiz umuyorum ki faydalı olacaktır. Ülkemizde birçok yardım kuruluşu bu tür yardımlaşma uygulamaları gerçekleştiriyor fakat Aliağa Belediyesi’nin buradaki Sosyal Market’inin diğerlerine göre çok daha modernize edildiğini gördük. Çünkü daha düzenli bir işleyiş var. Yardımlar daha doğru tespitler yapılarak gerçekleştiriliyor. Biz de bu durumdan çok memnun olduk. Umarız yardımlar daha geniş kitlelere ulaşılır” diye konuştu.


Sosyal marketi gezen öğrenciler market görevlilerine sorular yönelterek marketin faaliyetleri konusunda bilgi aldı. Daha sonra buradaki görevliler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin verdiği mutlulukla marketten ayrıldı.
Kaynak: İHA