Kalder'den Deneyim Paylaşımı Paneli

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından "Kaizen Ekipleri/ Kalite Çemberleri Deneyim Paylaşımı" konulu panel düzenlendi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak, Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Kayseri Şeker Fabrikası AŞ Genel Müdürü Levent Benli ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Çelik, burada yaptığı konuşmada, özel sektördeki kalite ve müşteri memnuniyetinin kamu kurumlarında da ön planda olması gerektiğini söyledi.

Bu anlamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak kaliteye ve kalite için gereken standartlara önem verdiklerini belirten Çelik, şunları kaydetti:
"Hepsi birbirinden değerli ulusal ve uluslararası çapta hem belgelerimiz var hem de onun karşılığında yaptığımız çalışmalarda aldığımız ödüllerimiz var. En iyi Kentsel Entegrasyon Ödülünü biz aldık. Yine 2010 yılında En İyi Hafif Raylı Sistem Ödülünü aldık. Bunların hepsi uluslararası çapta aldığımız ödüllerdir. Yine sürdürülebilir gelişme ödülünü aldık ama bu bize yetmiyor. Kalitemizi daha da ileriye götürmek için daha üst seviyeye ulaştırmak için bir üst gözün bize bakıp incelemesi gerekiyor. Bu anlamda KALDER ile yapacağımız çalışmaya biz çok önem veriyoruz."
Konuşmaların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ adına Başkan Mustafa Çelik, Kayseri Şeker Fabrikası adına ise Genel Müdür Levent Benli "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzaladı.
Kaynak: AA