Togem Kursiyerlerine Sertifika

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) kursiyerlerine sertifikaları verildi.

Togem Kursiyerlerine Sertifika

TOGEM bünyesinde düzenlenen bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler, TOGEM Salonu’nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, belediye meclis üyeleri, TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, bilgisayar kursu hocası Tuba İlhan ile kursiyerler katıldı.

Kurs hakkında bilgi veren Tuba İlhan, “Kursumuza katılan öğrencilerimiz 160 saat eğitim aldılar. Word, Excel ve Perf-Int konusunda eğitim verdik. Kursumuza 20 öğrenci geliyordu. İkisi devamsızlıktan kaldı. Diğer arkadaşlarımız başarıyla geçti. Eğitim sonunda aldıkları belgeleriyle bütün iş alanlarında çalışabiliyorlar. Memur atamalarında genelde bu belge gerekiyor. Kursiyerlerimizden herhangi bir ücret almadığımız için sürekli talep edilen bir kurs. Ayrıca bu imkanı bize sağlayan Adıyaman Belediyesi'ne teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, bundan sonraki kurslarda daha iyi eğitim vermek için eğitim salonunu genişletmeye çalışacaklarını belirterek, kursiyerlere başarılar diledi. Kutlu, TOGEM yetkililerini ve kurs hocalarını gayret ve başarılarından dolayı tebrik etti.
Kaynak: İHA