Uyuşturucuya Karşı Panel

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu ile AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı işbirliği ile madde bağımlılığının önlenmesinde ailenin rolü konulu panel düzenlendi.

Uyuşturucuya Karşı Panel

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı ve Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Madde Bağımlılığının Önlenmesinde Ailenin Rolü konulu panel, Kaynaşlı İlçesi Durmuşoğlu Tesislerinde gerçekleştirildi.

Panele Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zeki Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.

Panelde Düzce Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Dilek Akkuş, Aile Eğitim Programı AEP formatörü Özlem Kibar, Sosyal Hizmet Uzmanı Levent Arar, Vaiz Ömer Meydan "Madde Bağımlılığının önlenmesinde ailenin rolü" konulu sunumlar yaptılar. Panelin moderatörlüğünü ise Müftülük Şube Müdürü Murat Bakırkaya yaptı.

Panelde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkan Vekili Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nuretttin Şahin "Geleceğimizi, neslimizi, göz bebeğimiz sevgili gençlerimizin ömürlerinin baharında yaşamlarını tehdit eden sentetik uyuşturucu belası maalesef ilimize de her geçen gün tehdidini arttırmaktadır. Sentetik uyuşturucu belasından kurtulmak ve çareler bulunması, mücadele edilmesi ile ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ellerinden gelen gayreti göstermektedir. Ancak, önleyici tedbirler, farkındalık oluşturmak, aile bireylerimize, komşularımıza, mahallemize ulaşmasını engellemek ve bu kötü virüse karşı tedbir almak herkesin görevidir" dedi.

Kaynak: İHA