O kaymakamdan skandal yorum

Balıkesir Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, devletin resmi kayıtlarına "Paralel Yapı" olarak geçen örgütle yapılan mücadele için skandal bir yorumda bulundu.

O kaymakamdan skandal yorum
O kaymakamdan skandal yorum
Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan bir vatandaşı makamından kovduğu iddia edilen ve geçtiğimiz hafta Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Dinamit programına konu olmuştu. Abdulhamit Erguban'ın oğlu Çağlayan Erguvan sosyal medyada babasını savunurken hükümete, medyaya, Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Şimşek'e inanılmaz hakaretlerde bulunmuştu.

GENÇLİĞİNE VERDİLER AFFETTİLER


Programda oğul Çağlayan Erguvan'ın hakaretleri yayınlanırken, hakaret edilen Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Şimşek bu hakaretleri yargıya taşımayacaklarını ve Çağlayan Erguvan'ın bu hakaretlerini gençliğine verdiklerini söyledi.

OĞLU HÜKÜMETE HAKARET ETTİ AMA YİNE DE O HAKARETLERİ SAVUNDU

Canlı yayına telefonla bağlanan baba Abdulhamit Erguvan, oğlunun hakaretleri nedeniyle özür dilemek yerine, arkasında olduğunu söyleyince canlı yayında ipler gerildi.
Rasim Ozan Kütahyalı, Kaymakam Erguvan'a oğlunun hakaretlerini sorduğunda 'Oğlumun arkasındayım' yanıtı alınca sinirlendi. Kütahyalı, Kaymakam Erguvan'a oğlunun açıklamasında hükümete ve hükümeti destekleyen medya kanallarına hakaret olduğunu hatırlatarak, aynı soruyu ikinci kez yöneltti.

'PARALEL YAPI'YLA MÜCADELE SİYASİ


Kaymakam Erguvan, oğlunu savunmaya devam ederken, Rasim Ozan Kütahyalı bu sefer de hükümetin Paralel yapıyla mücadelesi hakkında ne düşündüğünü sordu. Kaymakam Erguvan ise MGK kararlarına 'Paralel yapı' olarak giren yasa dışı örgüt için devletin yaptığı mücadelenin siyasi olduğunu söyledi.

BEYAZ GAZETE