Esra Erol'lada Hakan Seba Hakkında Konuştu

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programı Esra Erol'lada en çok konuşulan olaylarda birisi şüphesi Hakan ile İranlı Seba'nın birleşmesi olmuştu. Şimdi ise Hakan-Seba ilişkisi başka konularla gündemde...

Esra Erol'lada Hakan Seba Hakkında Konuştu
Fox ekranlarında oldukça büyük bir hayran kitlesi ve takipçisi olan izdivaç programı, Esra Erol'un sunumu ile tam sürat devam ediyor. Bu tarz programlarda kaçınılmaz bir şey var ise o da bazı gelin ve damat adayları diğerlerine göre ya daha fazla seviliyor yada hiç sevilmiyor. Bugünlerde Esra Erol'lada böyle bir çift var. Hakan ve İranlı Seba aralarındaki her olay ile programın gündemine oturmayı başarıyorlar. 

İranlı Seba Hakan'a aşkını itiraf ettiğinden beri aralarındaki tartışmalar yada etraftan aldıkları olumlu, olumsuz tepkiler bir türlü dinmek bilmiyor. Hakan Bey Seba ile ilgili en büyük sorunun yaş olduğunu savunuyor ve birlikte olmalarının mümkün olmadığını söylüyordu. İranlı Seba Hanım ise ne olursa olsun Hakan Bey'i sevdiğini ve ondan vazgeçmeyeceğini haykırıyordu. En sonunda ikili bir araya geldi ve ortak aldıkları karar ile ilişkilerine yelken açtılar. 

Geçtiğimiz günlerde Seba ve Hakan Esra Erol'un programına geldiler ve ayrılma kararlarını açıkladılar. Bazı kişiler bu duruma hiç şaşırmamışken bazıları da çok şaşırdılar. Çünkü çok zor bir araya gelen ikili bu kadar kısa sürede ne yaşamıştıda zor buldukları bu ilişkiyi hemen bitirme kararı almışlardı? Hakan Bey o gün programı erken terketti ve Seba'nın konuşmalarına cevap veremedi. İşte dün akşam yayınlanan Esra Erol'la programına katılan hakan Bey Seba Hanımın iddialarına cevap vermek için stüdyodaydı. Seba ile ayrılığına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Hakan Bey, yanında tüm varlığını kanıtlayan tapularla ve hatta meslek ehliyeti ile gelmişti. 

Esra Erol'lada başlayıp yine orada biten Hakan-Seba ilişkisine dair ilginç açıklamaları videomuzda bulabilirsiniz.