Belediye Meclisi’nde 'O Ses” Performansı

Bir televizyon kanalında yayınlanan “O Ses Türkiye” şarkı yarışmasında yarı finale kalan Eskişehirli yarışmacı Osman Vahit Özdal, Tepebaşı Belediye Meclisi’ni ziyaret etti, kürsüye çıkıp gazel okudu.

Belediye Meclisi’nde 'O Ses” Performansı

Özdal, ziyaretçi olarak Tepebaşı Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısına katıldı.

Burada kürsüye çıkan Osman Vahit Özdal, kısa bir konuşma yaptı ve Meclis üyelerine canlı performansını sundu. Eskişehirli hemşehrilerinden destek isteyen Özdal, "Önümüzdeki ve ondan sonraki hafta salı ve çarşamba günleri huzurlarınıza çıkacağız. Tabi bu aşamalar sizlerin desteği ve halk oylarıyla olacak. Bugün böyle Türk Halk Müziği okuyabiliyorsam, sanat müziği icra edebiliyorsam, gazeller seslendirebiliyorsam bunu İnci Çayırlı hocama borçluyum. Onların profesyonel destekleri ve öğretileri olmasaydı belki buralara gelemeyebilirdim. Ayrıca bu imkanı sağladığı için Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a da çok teşekkür ediyorum. Sizler vasıtasıyla bütün Eskişehirli hemşehrilerimden de oy bekliyorum" dedi.

Özdal, “Yarışmaya ilk katıldığımda bu gazeli seslendirmiştim ve bu gazel sayesinde büyük bir ses getirdik” diyerek “Araban" gazelini Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Meclis üyeleri için seslendirdi.

Daha sonra Başkan Ataç, Özdal’a ziyaretinden ötürü çiçek takdim etti.

Öte yandan MFÖ Grubu’ndan Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un takımında yer alan Eskişehirli yarışmacı Özdal, en son çapraz eşlemede karşılaştığı Furkan Kesat’ı yüzde 53’lük oy oranıyla saf dışı bırakmıştı.
Kaynak: İHA