Ahmet Reyiz Yılmaz Açıklaması

“Siyaset hareketli ve dinamik bir iştir” diyen Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özgüven problemi olduğunu söyleyerek, lider konumunda olan kişilerin liderliğinden endişe duymamaları gerektiğini belirtti.

Ahmet Reyiz Yılmaz Açıklaması

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli’de özgüven problemi olduğunu ifade eden Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli, özgüven problemini aşmalıdır. Erdoğan kendine yakın herkesi kucaklarken sayın Bahçeli’nin aynı özgüveni gösterememesi MHP vizyonunu küçültmektedir” dedi.

“SİYASET YENİLENEREK GÜÇLENİR”
“Siyaset hareketli ve dinamik bir iştir” diyen Yılmaz, “Lider konumunda olan kişiler liderliğinden endişe duymamalıdır. Eğer böyle bir endişe var ise bu durum gelişme ve büyümenin önünde büyük bir engel durumuna gelebilir. Sayın Bahçeli güçlü bir lider olduğunu ortaya koymak için sadece sorgulamadan ve eleştirmeden biat edenleri değil eleştirme kapasitesine sahip olanları da kucaklamalıdır” şeklinde konuştu.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Bahçeli Mart’ta yapacağı kongrede kararlı bir vizyon değişikliğine gitmezse bu durum kesin olarak MHP açısından olumsuz bir tablo doğuracaktır. Bütün delegeler kendisi tarafından seçilen Bahçeli için bu kongre göstermelik ve kendisinin çalıp kendisinin oynayacağı bir kongre klasiği olacaktır. MYP gibi seçimlere katılacak partileri kucaklamadığı sürece oylar bu seçimlerde ne yazık ki bölünmek zorunda bırakılacaktır. Bu nedenle sayın Bahçeli bu kongreyi kucaklayan ve MHP vizyonunu genişleten sağda yeni bir umut kongresi haline getirmesi gerekmektedir.”
Kaynak: İHA