Başkan Yardımcısı Uslu, Basın Toplantısı Düzenledi

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin konular değerlendirildi.

Başkan Yardımcısı Uslu, Basın Toplantısı Düzenledi

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen basın toplantısına Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Kemal Orman ile Bodrum Belediye Meclisi Üyelerinden; Güneri Günaydın, Mehmet Özalın, Özden Baysal, Funda Akçalı, Niyazi Atare ve Refik Ülgen katılırken Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ise toplantıyı izleyenler arasındaydı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Gurubu tarafından Meclis Başkanlığına verilen sorular ile ilgili yanıtların kendilerine gönderildiğini ifade ederek, "Bu cevapları basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuyla da paylaşmak istiyoruz. Bilindiği üzere 30 Mart seçimleri sonrasında 6300 Sayılı Kanun çerçevesinde Muğla Büyükşehir kapsamında Bodrum ilçesinde de 10 belde belediyemiz ve ilçe belediyemizin birleşmesiyle yarımadamız tek belediye olarak Bodrum Belediyesi haline gelmiştir. Belediyemiz ve Bodrum, Türkiye’nin aydınlık yüzü ve marka kenti olma bilinci içerisinde hizmetlerini kaliteli bir şekilde aksatmamaya özen göstererek vatandaşlarımıza ve Bodrum’a gelen misafirlerimize ulaştırmak için hızla yeniden yapılandırma çalışmaları içerisine girmiştir. Bizim için siyaset, insana ve kente odaklılık anlayışı ile Başkanımız Mehmet Kocadon, meclis üyesi arkadaşlarımız ve belediye personeli ile özverili bir çalışma ile çok kısa bir sürede yeni müdürlüklerimizin kurulmuş, personel atamaları ve fiziki yerleştirmeleri tamamlanarak belediye hizmetlerinin kesintisiz olarak verilmesi sağlanmıştır. Yine kurumsallaşma çalışmaları içerisinde belediyemizi iç ve dış paydaşları ile birlikte stratejik planı hazırlanmış, performans programları oluşturulmuş ve ivedilikle uygulamaya çıkmıştır. Geldiğimiz noktada belediyemiz 20 müdürlük ve 1130 çalışanı ile tüm yarımadaya yayılmış hizmet binalarıyla ve Büyükşehir Belediyemizle uyum ve koordinasyon içerisinde faaliyetlerini kesintisiz sürdürmektedir. Seçim süresince de Başkanımız Mehmet Kocadon'un birçok defa ifade ettiği gibi Belediyemiz, şeffaflık ve denetlenebilirlik konusunda en üst çabayı göstermiş ve göstermeye de devam edecektir. Bu vesileyle MHP’li Meclis Üyesi arkadaşlarımızın Belediye Meclis Başkanlığına ilettikleri yazılı soruları cevaplamak amacıyla burada toplandık. Bu cevaplar meclis üyesi arkadaşlarımızın kendilerine de yazılı olarak iletilmiştir. Değerli basın mensubu arkadaşlarım, Bodrum halkını ve kamuoyunu sizlerin aracılığıyla bilgilendirmek amacıyla bundan sonraki süreçte de her ay düzenli olarak Belediyemizin faaliyetlerini, projelerini, hedeflerini Başkanımız Mehmet Kocadon adına paylaşmaya devam edeceğiz. Bu sayede Bodrum kamuoyunun merak ettiği soruları da aydınlatmaya çalışacağız. MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımızın yazılı sorularına cevap verdikten sonra da eğer sorularınız varsa sorularınızı yanıtlamaktan ben ve arkadaşlarım memnuniyet duyacağız” dedi.

Kaynak: İHA