Seba Hanım ve Hakan Bey ayrıldı

Bir süre önce canlı yayında nişanlanan ve evlilik hazırlıklarına başlayan Seba Hanım ile Hakan Bey'in ilişkisi bitti.

Seba Hanım ve Hakan Bey ayrıldı
Seba Hanım ve Hakan Bey ayrıldı
FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programının çok konuşulan çifti Seba Hanım ve Hakan Bey'den ayrılık haberi geldi. Bugünkü programın canlı yayın konukları olan iki isim ayrılık kararlarını açıkladılar.

“AŞK YETERLİ DEĞİLMİŞ”
Hakan Bey, “Biz iki medeni insan gibi ayrılmaya kara verdik. Kendisine bundan sonrası için hayatında başarılar dilerim. Umarım yolu açık olur. Her şey gönlünce olsun” dedi. Seba Hanım ise bu ilişkide kendini iyi hissetmediğini söyledi. Sorun yaşadıklarını belirten Seba Hanım, “Ben bu sorunu kaldıracak bir insanım ama ben psikolojik destek veren bir insan değilim. Ben oğluma ve kendime güzel bir hayat istiyordum. Bu ilişki için çok şey yaptım ama aşk yeteli değilmiş” ifadelerini kullandı.

“KADINLAR SÜREKLİ BENİ ARIYORDU”
Seba Hanım'ın sözleri ardından yüzüklerini Esra Erol'un önüne koyan Hakan Bey, eski nişanlısı ile kısa bir tartışma yaşadıktan sonra stüdyoyu terk etti. Hakan Bey'in canlı yayını terk etmesi ardından konuşan Seba Hanım, “Kendisi mantıkça ayrımlamazı söyledi, ben de kabul ettim. Hakan bana göre bir insan değilmiş. Ben çocuğumun iyi bir babası olsun istedim. Adam her dakika benim üstüme bağırarak… siz orada mısınız? Ben o ortama oğlumu getiremem. Nişandan 3 gün sonra nişanı atmak istedim. Hakan akşamdan sabaha kayboluyordu. Benim telefonlarıma bile bakmıyordu. Kadınlar sürekli beni arıyordu. Hakan'dan sürekli istekleri var. Hakan onlara borç var. Ben böyle bir insanla yaşayamam ki…” şeklinde konuştu.

'BÖYLE BİR BABA İSTEMİYORUM'
Seba Hanım şöyle devam etti: Hayatım boyunca kimseye yüksek sesle konuşmadım. Benimle kavga ettiği zamanlar odaya kendimi kilitledin. Belki düzelir dedim. Ben çocuğumu psikolojik sorunlara sokmak istemiyorum. Ben öyle bir baba çocuğuma istemiyorum.