Chp’den Sosyal Sorumluluk Projesi

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü tarafından yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Çocuklar Üşümesin’ sloganıyla yola çıkan CHP’liler köyde yaşayan çocuklar ziyaret ederek yardım eli uzattı.

Chp’den Sosyal Sorumluluk Projesi

CHP Bodrum İlçe Örgütü tarafından ‘Çocuklar Üşümesin’ projesi sloganıyla Bodrum’daki köyleri gezen CHP’liler yardıma muhtaç olan ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont, kazak, bot gibi kıyafet yardımında bulunuyor. Bodrum’daki tüm köyleri gezen proje çalıma gurubu Gökpınar ve Mazı köylerini gezerek çocuklara yardım eli uzattı. Birçok köye yardım eli uzatacak olan CHP Bodrum ilçe örgütü bundan önce de 2 mahallede kadın sağlığı ile ilgili uzman doktorlar tarafından halkı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmişti

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ise sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirterek “Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz her zaman sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz. Parti olarak tüm Bodrum’da kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız” dedi.

Kaynak: İHA