Bozüyük'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) BaşŸkanı BuğŸra Levent, oda sponsorluğŸu ve KOSGEB işŸbirliğŸiyle düzenlenecek olan uygulamalı girişŸimcilik eğŸitimleri 2015 programına taleplerin alınmaya başŸlandığŸını bildirdi.

Levent, yaptığŸı yazılı açıklamada, ülke ekonomisinin en öncelikli sorunlarının başŸında istihdam ve yeni işŸ imkanlarının yaratılması ile ekonomilerin büyütülmesi olduğŸunu kaydetti.

Uygulamalı girişŸimcilik eğŸitimlerinin ilk etabının, 16 Martta 30 kursiyer ile Halk EğŸitim Merkezi'nde başŸlamasının planlandığŸını bildiren Levent, eğŸitim alan adayların KOSGEB'den hibe desteğŸini nakit olarak tek kalemde alamayacaklarını, işŸletmelerini kurmaları ile birlikte yapacakları harcamalara göre belirlenen oranlar üzerinden nakit olarak alabileceklerin vurguladı.
 
Kaynak: AA