Bilecik Tso'dan 'Proje Danışma' Ofisi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) 2015 yılı mali destek programları proje teklif çağrısı döneminde proje hazırlamak isteyen üyeler için "Proje danışma" ofisi oluşturuldu.

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, yaptığı açıklamada, Bilecik'ten yapılacak proje başvuru sayısının artması gerektiğini belirterek, 3 farklı başlık altında açıklanan mali destek programında farklı alanlara yönelik projeleri olan kurum, kuruluş ve firmaların da destek programına projelerini sunabileceklerini kaydetti.

Üyelerinin ve KOBİ'lerin faydalanması gerektiğinin altını çizen Uzun, "Odamızda proje fikirlerini geliştirmek isteyen üyelerimiz için uzmanlardan oluşan bir heyet ile proje danışma masası oluşturduk. Üyelerimiz proje fikirlerini gelip heyetimiz ile paylaşarak geliştirme imkanı bulabilirler. Talep oluşması halinde gerekirse proje hazırlama eğitimlerimiz de yapılacaktır. Oda olarak hedefimiz Bilecik'e değer katacak, sosyo-ekonomik olarak firmalarımızın önünü açacak her türlü projenin kazandırılmasıdır" ifadesinde bulundu.
Kaynak: AA