Sultanbeyli'de Üst Geçit Çalışması

Sultanbeyli Belediyesince gerçekleştirilen Ahmet Yesevi ve Mehmet Akif mahallelerini birbirine bağlayan üst geçit çalışmaları, gece yarısından itibaren başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalarda üst geçidin kirişlerinin yerleştirildiği belirtilerek, bu işlem için TEM Otoyolunun Sultanbeyli bölümünün bir süre kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, üst geçidin üç kirişten oluştuğunu ve her birinin 41 metre uzunluğunda olduğunu dile getirerek, yaya geçidinin ortalama üç metre genişliğinde olacağını söyledi.

Gece, yolun Sultanbeyli bölümünün kademeli olarak trafiğe kapatıldığını anlatan Keskin, "Bundan dolayı İstanbullulardan özür diliyoruz. Bizim için önemli bir çalışmaydı. Bundan sonra da üst geçidimizin hızla bitirilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Üst geçit asansörlü şekilde tasarlandı. Engelli kardeşlerimizin de rahatça ulaşımını sağlamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA