Dp Genel Başkanı Uysal Açıklaması

Demokrat Parti (DP) Genel BaşŸkanı Gültekin Uysal, "Demokrasinin hukukun teminatı haline getirildiğŸi bir Türkiye'yi yeniden bu topraklarda var edebilmek adına büyük bir mücadele veriyoruz" dedi.

Uysal, genel seçimler öncesi partisinin KahramanmaraşŸ İl TeşŸkilatını ziyaret etti.
Partililerle görüşŸmesinin ardından gazetecilerle bir araya gelen Uysal, bir pastanede genel seçim hedeflerini anlattı.
Türkiye'nin içinde bulunduğŸu süreç nedeniyle parti olarak tavırlarını ortaya koymak için çalışŸmalara başŸladıklarını dile getiren Uysal, şŸunları kaydetti:
"Türkiye'nin kritik dönemlerinde her daim ortaya koyduğŸu tavrın bu millet için aydınlatıcı olduğŸunun bilinci ile bugün buradayız. Demokrat Parti olarak içinden süzülerek geldiğŸimiz tarihi misyonun bugün bize bıraktığŸı mesuliyeti yerine getirmek çalışŸıyoruz. 'Yeniden Büyük Türkiye' idealini hür ve eşŸit vatandaşŸlık temelinde, herkesin eşŸit fırsatlara sahip olduğŸu bir Türkiye'yi demokrasinin hukukun teminatı haline getirildiğŸi bir Türkiye'yi yeniden bu topraklarda var edebilmek adına büyük bir mücadele veriyoruz."
 
Kaynak: AA