Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nerede bir Cumhuriyet Halk Partili belediye varsa, orada sorunlara çözüm vardır" dedi.

Kılıçdaroğlu, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Dosteli aşevi ve mağazasının açılışında, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın, "Hizmette sınır yok" dediğini söyledi.

Kültürel ve sosyal hizmetlere daha fazla ağırlık vereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
"Bundan hepinizin emin olmasını istiyorum, nerede bir Cumhuriyet Halk Partili belediye varsa, orada sorunlara çözüm vardır, orada halka yakın politika üretmek vardır. O nedenle başta Trakya ve Anadolu'nun değişik yerlerine dağılmış bütün CHP'li belediye başkanlarına söylüyorum, bütün sorunlara karşı hep beraber, yüreklilikle mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz kutsal bir mücadeledir."
Kılıçdaroğlu, mücadelelerinin halka ve hakka hizmet etme mücadelesi olduğunu vurguladı.
Aydınlık yollarına devam edeceklerini, bundan herkesin emin olması gerektiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Güzel hizmetler veriliyor. (Yerel seçimlerde) 12-0 yaptınız. Hepinize, Trakya'nın, Tekirdağ'ın yiğit insanlarına yürekten teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile aşevi ve mağazanın açılışını gerçekleştirdi.
Kılıçdaroğlu ve belediye başkanları daha sonra aşevi önünde kurulan masalarda, vatandaşlarla yemek yedi.
Kaynak: AA