Yenice'de Yol Çalışmaları

AK Parti LJanakkale Milletvekili İsmail KaşŸdemir, Yenice şžehir GeçişŸi projesinin ihalesinin Karayolları Bursa Bölge MüdürlüğŸünce gerçekleşŸtirildiğŸini ve ihaleye yoğŸun katılım olduğŸunu bildirdi.

KaşŸdemir, yaptığŸı yazılı açıklamada, mevcut Yenice şŸehir geçişŸinin bulunduğŸu yerdeki yolun darlığŸı ve yol kalitesindeki sıkıntılar sebebiyle Yenicelilerin ihtiyaçlarını karşŸılamaması sonucu bir süredir yeni yol yapımıyla ilgili yürüttükleri çalışŸmaların sonuca ulaşŸtığŸını belirtti.

Yenice şžehir GeçişŸi projesinin ihalesinin Karayolları Bursa Bölge MüdürlüğŸünce 16 şžubat'ta tarihinde gerçekleşŸtirildiğŸine ve ihaleye yoğŸun katılım olduğŸuna işŸaret eden KaşŸdemir, şŸunları kaydetti:
"İhale şŸu anda değŸerlendirme aşŸamasında olup, sürecinin tamamlanmasının ardından, firma sözleşŸmeye davet edilecek ve yer teslimi yapılarak yol yapım çalışŸmalarına hızla başŸlanacaktır. Yenice şŸehir geçişŸimiz duble yol ve sıcak asfalt olarak ihale edildi. Toplam 3 kilometre olarak yapımı en kısa sürede tamamlanacak çalışŸma bitirildikten sonra Yeniceli hemşŸehrilerimiz daha güvenli ve daha konforlu bir yola kavuşŸacaklar. İlimizin her köşŸesinde devam eden, yeni başŸlayan ve proje aşŸamasında olan yollarla, güvenli ve rahat ulaşŸım konusunda hemşŸehrilerimizin hak ettiğŸi kalitede bir hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışŸmaya devam ediyoruz."
 
Kaynak: AA