Mhp Afyonkarahisar İl Başkanlığında Devir Teslim Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda 15 Şubat’ta yapılan kongrenin ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi.


Törende konuşan çiçeği burnunda MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 7 Haziran genel seçimlerinde Afyonkarahisar'dan en az 3 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Düzenlenen devir-teslim törenine Raşit Demirel’in yanı sıra MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Mehmet Parsak, MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları, MHP eski İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk ile çok sayıda partili katıldı.

15 Şubat’ta MHP Afyonkarahisar İl Başkanı seçilen Raşit Demirel, Aziz Aslan’ın milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa etmesinin ardından vekaleten bu görevi sürdüren Adem Dursun’dan koltuğu devraldı. Adem Dursun, Raşit Demirel’in görevinin hayırlı olmasını diledi. Törende konuşan Başkan Demirel ise şunları söyledi:
“7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Afyonkarahisar’da birinci parti yapabilmek için elimden gelen bütün gayreti ekibimle nefer gibi çalışarak en iyi noktaya getirmek istiyorum. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin düsturları doğrultusunda önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesine bağlı kalarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir nefer gibi hizmet edip sancağı en yükseklere dikeceğiz. 1 olan milletvekili sayımızı en az 3 yapacağız. Bunu sizlerle birlikte başacağız. Başka yolu yok, başaracağız. Merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ve bu dava uğruna şehit olan arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. Bu bir devir teslim töreni değil, nöbet devridir. Şimdiye kadar bu nöbeti yapan bütün arkadaşlarıma, bütün ağabeylerimi huzurlanızda saygıyla selamlıyorum. Bana verilen görevi layıkıyla yapmak için ekibim ve ben yola çıktım. Ülkemizdeki bölünme ve parçalanma senaryoları bizi çok rahatsız ediyor. Hiçbir siyasi beklentimiz yok. Siyasi bir yatırımım yok. Sadece görev adamı olarak çalışmak istiyorum. 3 hilalli sancağı Karahisar Kalesi’ne dikeceğiz. 3 dedim ama en az 4 milletvekilini hedefliyoruz.”
Kaynak: İHA