Murat Demir, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Sanayici ve işadamı Murat Demir, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Kastamonu’dan AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Murat Demir, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti İl Başkanlığı binasına gelerek müracaatta bulunan Murat Demir, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde memleketine hizmet etmek için AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Demir, “Partimizin ve liderlerimizin koyduğu hedeflerde hizmet etmek ve bu hedefe ulaşmakta katkı sunmak için memleketim olan Kastamonu’dan milletvekili aday adaylımızı resmi olarak yaptık. Partimize İstanbul’dan geliyoruz. Yaklaşık 6 yıldır İstanbul’da siyasi bir tecrübemiz var. Kendi memleketime hizmet için bu zor göreve talip olduk. Bu görev bize verilirse Kastamonu’ya bir vizyon katmak, bir değer katmak ve Kastamonu’nun gelişim noktasında her türlü desteği sunmak için canla başla çalışacağımdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Bu niyetin dışında hiçbir beklentimiz ve düşüncemiz yoktur. Kastamonu’nun daha gelişmiş ve yaşanılabilir bir il olması noktasında çok büyük hizmetlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yapılacak hizmetlere katkı vermek için buradayım” dedi.

Kastamonu’ya seçilecek üç milletvekili adayının da hem Kastamonu’ya hem de AK Parti’ye hizmet etmek için talip olduğunu ifade eden Murat Demir, “Bana İstanbul’dan geldi gözüyle bakılmasın. İstanbul’da yaşamama rağmen birçok Kastamonuludan daha çok Kastamonuluyumdur. Sürekli hedefleri olan biriyim o hedeflere ulaşmak için her türlü çabayı sarf ederim. Biz dava adamıyız. Gönülden AK Partiliyiz. Ben partim için canını verecek kişilerden biriyim. Beni 3’üncü sıraya da koysalar, ben partim için o 3-0’ı yakalamak için gece gündüz her şeyi yapabilecek kapasitede biriyim. Şayet Kastamonu’da görev alamazsak İstanbul’a döndüğümüzde hangi mahallede görev verilirse partim için de çalışmaya her zaman hazırım. Ben partim için dönük bir mahalle başkanlığı yapmak için bile talibim” diye konuştu.

Aslen Cideli olduğunu fakat sadece sahil şeridinin milletvekili değil de tüm Kastamonu’nun milletvekili olacağına dikkat çeken Demir, bundan kimsenin şüphesinin olmamasını istedi. Murat Demir, şöyle konuştu:
“Kastamonu İstanbul’dan bir aday olduğu herkes şuna çok dikkat etmeli, ben yıllarca şunu takip ettim biz Kastamonuluların İstanbul’la Kastamonu arasında bir bağ olmalıdır. Bu bağıda kuracaklardan en iyi benim. Çünkü sanayiciyim. Kastamonu sanayisi ile de çok işli dışlıyım. Kısacası bizim İstanbul ile Kastamonu arasındaki siyaset ayağında bir bağ kurulması lazımdır. Ben olursam Kastamonu milletvekili olacağım. Bu anlamda sahil kesiminin benim yanımda olmasından ümitlerim üst seviyeye çıkmıştır. Çünkü herkes böyle bir desteği yanında görmek ister. Buda ayaklarımızın daha sağlam yere basmasını sağlıyor”.

Eline projeleri alıp ortaya çıkmış bir siyasetçi olmadığını aktaran Murat Demir, “Benim Kastamonu ile ilgili elimde ve kafamda birçok projelerim vardır. Ben aday adayıyım diye gelip hiç kimseye şu projem var demem. Ama bu siyaset ve bu siyaseti çok iyi anlamak lazımdır. Bugün söylediğiniz bir sözü zamanında yerine getiremezseniz yalancı siyasetçi konumuna düşersiniz. Kastamonu’nun zaten problemleri ve sorunları bellidir. Kastamonu’da yapılacak işlerde bellidir. Ama biz aday olduğumuz noktada ve seçildiğimizde kafamızdaki ve belgelerimizdeki projelerimiz tek tek ortaya çıkacaktır. Kastamonu’nun ilçelerini ve köylerini gecemizi gündüzümüze katarak Kastamonu’ya yapılması gereken her şeyin yanında ve takipçi olacağız. Kısacası halkın emrinde olacağız. Kastamonu’nun hizmetkârı olmaya geliyorum ve bunun içinde hazırız. Ben İstanbul’daki düzenimi bozup geldim. Partim için her şey feda olsun” dedi.

Kaynak: İHA