Mutlu Makarna, Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarına Katıldı

İhracatını 103 ülkeye gerçekleştiren ve "kalitesiyle büyüyen marka” imajıyla her geçen gün gücüne güç katan Mutlu Makarna, 8-12 Şubat tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen “Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri” fuarına katılarak yurt dışındaki tanıtım atağını sürdürdü.

Mutlu Makarna, Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarına Katıldı

Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, yaptığı açıklamada Türkiye ve yurt dışındaki önemli fuarlara katılımın, markalaşma ve tanıtım çalışmalarının önemli bir bölümünü oluşturduğunu söyledi.

Fuara katılarak ürünlerini, yabancı katılımcılara ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduklarını ifade eden Göymen, şunları kaydetti:
“Uluslararası gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan, 4 bin 500 uluslararası firmanın katılımcı olarak temsil edildiği, 20 binden fazla markalı ürünün sergilendiği Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri fuarı, 170 ülkeden, 81 bin 622 katılımcı ve ziyaretçi sayısına ulaşmış olan etkinlik, küresel gıda endüstrisinin en önemli fuarlarından biridir. 5 gün süresince bizde ürünlerimiz tanıttık, dünya çapında yeni iş bağlantıları kurduk. İştirak ettiğimiz her fuarda ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyoruz. Bu yıl düzenlenecek önemli gıda etkinliklerinde temsil etmeyi sürdüreceğiz.”
Mutlu Makarna, dünyanın birçok yerinde yaptığı çalışmalarda olduğu gibi Dubai’de de kurduğu dev Mutlu Makarna logolu maket çalışmasıyla da hem ziyaretçilerin hem de katılımcıların ilgisini üzerine topladı. Bu çalışmayla Türk firmalardan da tebrik toplayan Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Üyesi M. Yılmaz Göymen “ Katıldığımız fuarlarda sadece kendimizi değil Türkiye’yi de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. 2015 yılı sonuna kadar 120 hedefliyoruz. 120 ülkede var olmamız markamızın varlığını daha da güçlendirecek” dedi.

Kaynak: İHA