Milletvekili Tunç, Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 7 Haziran 2015’te yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Milletvekili Tunç, Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, aday adaylığı müracaat evraklarını İl Başkanı Hüseyin Manav’a teslim etti. AK Parti Bartın İl Başkanlığı binasında yapılan adaylık başvurusu programına katılımın yoğun olduğu görüldü.

İl Başkanı Hüseyin Manav Milletvekili Tunç’un adaylık başvurusunu Bartın’dan yapmakla birlik ve beraberlik mesajı verdiğini ifade etti.

Milletvekili Tunç, muhalefeti fazla dile getirmenin gerekli olmadığını, onların neleri savunduğunu herkesin bildiğini, AK Parti’nin huzuru, milletin güvenliğini, demokrasiyi ve ekonomik kalkınmayı savunduğunu söyledi.

Evrakları teslim etmeden önce bir açıklamada bulunan Milletvekili Tunç, “Bugün burada aday adaylığı müracaatında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimleriyle ilgili olarak milletvekilliği aday adaylığı müracaatları devam ediyor. Birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımız müracaatlarını yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Ben buradan hepsine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. AK Parti 81 vilayeti eserler ve icraatlarla donatan ve Türkiye’yi 4 kat büyüten partidir. AK Parti Bartın’a 2 milyar TL’lik kamu yatırımı kazandırmış partidir. Halkımız bize çok güveniyor. Şimdi Bartın’a daha iyi hizmet vermek için, sizlerle birlikte devam etmek için 7 Haziran seçimlerinde Bartın’dan milletvekili aday adayı oluyorum. Sizlerde bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başvuru evraklarını İl Başkanı Manav’a teslim eden Yılmaz Tunç daha sonra partililer ve vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
Kaynak: İHA