Elazığ'da Sağlık Çalışanlarından Sergi

Elazığ'da kadın sağlık çalışanları el sanatları sergisi düzenledi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, kadın sağlık çalışanlara yönelik açılan kursta hazırlanan ebru, karakalem, ahşap boyama, resim ve seramik gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı sergi organize edildi.
Müdürlük binasındaki serginin açılışına, İl Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Halil Akkuş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Akkuş, burada yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyon depolaması için el sanatları kursu organize ettiklerini söyledi.

Personelin çalışmalarının yer aldığı sergi açılması dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirten Akkuş, "Kursa yoğun ilgi oldu. El sanatları ile ilgilenmek personelimizin iş gücünü artırdı. İnşallah genişleterek devam edeceğiz" dedi.

Atıcı ise hasta ve sağlık çalışanlarına yönelik çok sayıda kurs düzenlediklerini ifade ederek, "Kursun açılmasındaki amaç, sağlık çalışanlarının zamanlarını verimli değerlendirmelerine yardımcı olmak ve iş hayatına motive etmektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından davetliler sergiyi gezdi.
Kaynak: AA