Başkan Köşker’den Sevgililer Günü Çiçeği

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kent merkezinde vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı.

Başkan Köşker’den Sevgililer Günü Çiçeği

Gebze Belediye Başkan Adnan Köşker sevgililer günü nedeniyle kent merkezinde vatandaşlara karanfil dağıtarak, dünya evine giren genç çiftlerin de nikahlarını kıydı. Nikah törenine katılan Köşker'e, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel eşlik ederek vatandaşlara çiçek dağıttılar. Sevgililer gününde genç çiftlerin nikahını kıyan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, evli çiftlerin, gençlerin ve vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutlayarak sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

İnsanı insan yapan en önemli özelliklerin başında sevginin geldiğini söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Arkadaş, dostluk ilişkileri, aile, akraba ve komşu ilişkileri hep sevgiyle güzelleşir, sevgiyle süreklilik kazanır. Sevgi hayatın kaynağıdır. Sevgisiz ilişkiler uzun ömürlü olmaz. Onun için hayatınızdan sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyin. Bu özel günler kırgınlıkların ortadan kaldırılması için önemli bir fırsat sunuyor. Böylesi özel günlerde sevdiklerinizi arayın, halini sorun aradaki kırgınlıklar ortadan kalksın, sevgi her yerde daim olsun” şeklinde konuştu


Kaynak: İHA