Koçtaş'ın Sezon Finali Kampanyası Başladı

Koçtaş'ın dev sezon finali kampanyası başladı. Isıtma, el aletleri, mobilya ve dekorasyon ürünlerinde yapılan büyük indirimlerden faydalanmak isteyen müşterilerin, 28 Şubat'a kadar Koçtaş mağazalarını ziyaret etmeleri gerekiyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, kış bitmeden ihtiyaçlarını tamamlamak isteyenleri sevindirecek dev sezon finali başladı.

Kampanyada, elektrikli ısıtıcı ve şömineler başta olmak üzere; mutfak ve banyo aksesuarlarından yatak odası mobilyalarına, el aletlerinden dekorasyon ürünlerine kadar, ev ve yaşam için gerekli birçok ürün satışa sunuluyor.
Kumtel markalı Infrared ısıtıcı 69,99 lira yerine 49,99 liradan, Simfer Quartz ısıtıcı 139,90 lira yerine 89,99 liradan satışa sunuluyor. Elektrikli şömine modellerinden olan Blyss Gaya Şömine'ye ise 399,90 lira yerine 249,90 liradan sahip olunabiliyor.
Banyo için duşa kabin, mutfak için 3'lü ankastre set, yatak odaları için gardırop ve evdeki tüm yaşamları için farklı dekoratif ürün alternatiflerinin de yer aldığı kampanya, 28 Şubat tarihine kadar sürecek.
Kaynak: AA