Kurgusal Sergiye Yoğun Katılım

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) bünyesinde çalışmaları yapılan Enver Şengül Kurgusal Fotoğraf Atölyesi Sergisi'nin açılışı, Edirne Sanayi ve Ticaret Sanayi Odasında (ETSO) büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kurgusal Sergiye Yoğun Katılım

EFOD, yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Enver Şengül Kurgusal Fotoğraf Atölyesi Fotoğraf Sergisi, ETSO fuayesinde açılırken, çekimlerde yapılan çalışmaların kamera arkası katılımcılara izletildi

EFOD Başkanı Serdar İyiiz, dernek olarak yaptıkları etkinliklere ve çalışmalara dikkat çekerek, EFOD üyelerinin katıldıkları bir çok fotoğraf yarışmalarında ödül ile döndüklerini kaydetti.

İyiiz, fotoğraf dernekleri arasında Türkiye’de ilk 5’in içinde yer aldıklarını sözlerine ekledi.
10 aydan beri değişik konularda yaptıkları kurgulardan oluşan fotoğraf sergisinde fotoğraf sanatının alanlarından birini uygulamaya geçirdiklerini belirten Enver Şengül, konuyu kendilerinin kurgulayarak fotoğrafladıklarını söyledi.

Soğuk havaya rağmen muhteşem bir katlımın olduğunu kaydeden Şengül, "Başta bizlere bu imkanı sağlayan dernek yönetimimiz olmak üzere Edirne Belediyesi'ne, ETSO’ya, katkıda bulunan diğer kurum ve kuruluşlara, açılışımıza katılan tüm fotoğraf dostlarına ve 10 ay boyunca birlikte olduğum atölye elemanlarıma sonsuz teşekkürler" diye konuştu

Kurgusal Fotoğraf Atölyesi’nde, Enver Şengülü ile beraber, Halil Karabacak, Kürşat Bilişli, Yılmaz Aynalı, Evnur Kahyacı, Seda Karacauva, Hanife Dalkıran, Turan Döner, İsmail Büyükşimşek, Serkan Kızılırmak, Servet Çınar, Elif Tuğba, Oğuz Taylan ve Hazal Şengül Evcimen görev aldı.
Kaynak: İHA