Chp, Seçim Öncesinde Eğitim Verecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan programda sandık sorumluları ve mahalle temsilcileri eğitim görecek.


CHP Malatya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi çalışmalara başlanıldığı belirtilerek, bu kapsamda 13 Şubat Cuma günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu’nun Malatya’ya gelerek sandık sorumluları ve mahalle temsilcileri ile eğitim toplantısı gerçekleştireceği belirtildi.

CHP Parti İçi Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu’nun sandık sorumluları ve mahalle temsilcileri eğitimine katılarak, seçim süresince yapılması gerekenler hakkında bilgiler verecek.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Halkın iktidarını kurmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu çerçevede eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. AKP’nin sandık başlarında oy hırsızlığı yapmasına izin vermeyeceğiz. Hem sandık sorumlularımız hem de mahalle temsilcilerimiz Haziran seçimlerinde görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirecekler” dedi.

13 Şubat Cuma günü saat 10.30’da Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitim toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’da katılacak.
Kaynak: İHA