14 Şubat Sevgililer Günü'ne Doğru

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Sevgililer Günü öncesinde tek dal gülün fiyatının 7,5 lira, mevsimlik buket çiçeklerin fiyatının ise 15 liradan başlayacağını bildirdi.

Sevimçok, yaptığı yazılı açıklamada, çiçekçi esnafının Sevgililer Günü'nün sembolü haline gelen kırmızı gül satışlarında işlerinin 10 kat daha arttığını, sevgiliye verilecek en güzel hediyenin çiçek olduğunu ifade etti.

Vatandaşın bütçesine göre hareket edeceğinin altını çizen Sevimçok, böyle günlerde çiçekçi esnafının yanında özellikle kuyum ve hediyelik eşya satan esnafın satışlarının da büyük ölçüde artığına değindi.
Sevimçok, Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı Alim Uysal ve yönetim kurulu tarafından, 14 Şubat'a özel gül ve diğer çiçek fiyatlarının belirlendiğini, tek dal gülün fiyatının 7,5 lira, mevsimlik buket çiçeklerin fiyatının ise 15 liradan başlayacağını kaydetti.

Vatandaşların kayıt dışı çalışan, vergisini vermeyen, kira ödemeyen ve yanında sigortalı eleman çalıştırmayan korsan satıcılardan çiçek almamalarını isteyen Sevimçok, Sevgililer Günü öncesi tüm esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi.
Kaynak: AA