Gençler Eğleniyor Ebevyner Bilgileniyor Projesi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi tarafından ‘Gençler eğleniyor, ebeveynler bilgileniyor' projesi hayata geçiriliyor.

Gençler Eğleniyor Ebevyner Bilgileniyor Projesi

Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik ve üyelerden Mustafa Taş koordinatörlüğünde hazırlanan proje, projeye destek veren kurum ve sivil toplum örgütlerine tanıtıldı. Dernek binasında yapılan toplantıda konuşan Çelik, proje kapsamında 8 ayrı park, 2 meydan, bir sokak ve bir salonda toplam 14 etkinlik düzenleneceği ifade etti.

Çelik, 3 ay sürecek proje kapsamında gençler için sıra gecesi, çiğ köfte partisi, çeşitli gösteri ve konserler hazırlandığını vurguladı. Proje ile gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, eğlenilebileceğini gösterileceğini belirten Çelik, aile bağlarının güçlenmesi ve bu konuda ailelerin bilgilenmesinin de hedeflendiğini ifade etti.

Çelik, “Projemiz hem gençler hem de aileleri açısında çok eğlenceli ve keyifli olacaktır. Gençlere değer verdiğimizi, yanlarında olduğumuzu, gençlere ve ailelerine hissettirmek, ailelere ve diğer sivil toplum örgütlerine, birlikte gençlere sahip çıkılması mesajını vermek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA