Üniversite öğrencisi gencin aşk intiharı!

Karabük’te 19 yaşındaki üniversite öğrencisi bir genç, kaldığı yurdun 8. katından atlayarak intihar etti.

Üniversite öğrencisi gencin aşk intiharı!
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde 100. Yıl Mahallesi'nde faaliyet gösteren 8 katlı özel erkek öğrenci yurdunda meydana geldi. Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım 1. sınıf öğrencisi Ayhan M. (19), iddiaya göre iki arkadaşıyla birlikte kaldığı odada Ankara'da yaşayan kız arkadaşıyla olan sorunlarını anlattığı sırada pencerenin kenarında beklemeye başladı.

Üniversite öğrencisi gencin aşk intiharı!

Ayhan M., bir arkadaşının uyuduğu diğerinin ise odadan çıktığı sırada kendisini 8. kattan atarak beton zemine düştü. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayhan M'nin öldüğünü belirledi.

Üniversite öğrencisi gencin aşk intiharı!

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ayhan M.'nin cesedi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üniversite öğrencisi gencin aşk intiharı!

Kaynak: İHA