Kiğı'ya 70 Konteyner Gönderilecek

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Kiğı’ya 70 adet konteyner gönderileceğini söyledi.

Kiğı'ya 70 Konteyner Gönderilecek
AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven, 5,5 şiddetinde deprem meydana gelen ve çok sayıda yapının hasar gördüğü Bingöl’ün Kiğı ilçesini ziyaret etti. Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, AK Parti Adaklı İlçe Başkanı Sait Çetindağ, Sancak Belde Belediye Başkanı Nusret Koçin, AK Parti Kığı İlçe Başkanı Atilla Parkın, il yönetimi ve çok sayıda partiliyle ilçede incelemelerde bulunan Seven, Kığı Kaymakamı Mehmet Ayhan ve Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz’den deprem sonrası hasar tespitine ilişkin bilgi aldı.

Kığı merkez ve köy muhtarlarıyla da bir araya gelen Seven, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Burada bir açıklama yapan Seven, her zaman Kığı halkının yanında olduklarını belirtti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın girişimleri sonucu ilçeye 70 konteyner daha gönderileceğini belirten Seven, “Kığı’ya, hâlihazırda 30 konteynerin gönderildiğini ve bunun yetersiz olduğu bilgisini aldık. Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz, bu konuyla yakından ilgili. Kendisiyle görüştüm. En kısa sürede 70 adet konteyner daha gönderilecek. Kığı halkı yalnız değildir. Biz her zaman Kiğılı kardeşlerimizin yanındayız ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA