Karla Mücadele Komisyonu, Toplandı

Toplantıda kış mevsiminin koşullarının ağır geçeceği göz önünde tutularak alınacak tedbirler görüşüldü

Karla Mücadele Komisyonu, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya başkanlığında toplandı.

Burdur Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Altunkaya, kış mevsiminin koşullarının ağır geçeceği göz önünde tutularak alınacak tedbirleri, eksiklikleri ve ihtiyaçları belirlemek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Toplantıda vatandaşların can ve mal güvenliği ile yol güvenliğinin sağlanması için her kurumun kendine düşen görevleri hatırlattıklarını belirten Altunkaya, "Kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek için gerek belediye sınırları içinde veya dışında, şehirler arası yollarda, belediyenin ya da İl Özel İdaresinin ve Kara Yollarının yapacakları çalışmalar bir plan dahilinde hazırlanmalı ve anında uygulanmalı" dedi.

Kurumların kendi alanlarıyla ilgili sunum yaptığı toplantıya Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İl Jandarma Asayiş Şube Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Meteroloji Müdürlüğü, Akdeniz Elektrik Dağıtım A. Ş, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kızılay Burdur Şubesi, Devlet Su İşleri 182. Şube Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yetkililer de katıldı.
Kaynak: AA