Başkent'te Yangın Açıklaması 1 Yaralı

Başkent’te bir apartmanın en üst katında bulunan dairede yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yanan evde bulunan şahsı, evin kapısını kırarak kurtardı.

Yangın, saat 03.30 sularında Keçiören’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kuşcağız Mahallesi Manavgat Sokak’ta bulunan bir apartmanın en üst katında bulunan dairede, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, apartmandan yoğun duman çıkmasına neden oldu.

Yangını fark eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, yanan evin içinde Özgür Yaman (29) isimli bir şahsın bulunduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan dairenin kapısını kırarak içeri girdi ve alevlere müdahale etti. Alevlerin söndürülmesinin ardından, yoğun duman arasında kalan Yaman, itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. Yaman, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa taşındıktan sonra, tedavi edilmek üzere Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İtfaiye erleri, yanan evde bir süre daha soğutma çalışması yaptı. Yangından kısa bir süre önce, Özgür Yaman’ın akrabalarıyla tartıştığı, tartışmanın ardından kendisini eve kilitlediği iddia edildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHA